Za podjetjem Bio-Pharma “je glavni krivec” ustanovitelj in idejni vodja oče družine Gavrilovič. Danes sta to odgovornost prevzela sinova/brata Miran in Drago Gavrilovič. Za vas sta si vzela del delovnika in razkrila veliko koristnih, strokovnih ter kakovostnih informacij glede zdravja in vsega, kar je povezano z njim.
Miran in Drago, hvala v imenu naših bralcev za vajino iskrenost.

INTERVJU

HS> Brata Miran in Drago Gavrilovič kaj lahko povesta našim bralcem o samih začetkih BioPharme? Kdaj se je začelo? Kako je prišlo do ideje?
Gavrilovič> Idejni vodja in ustanovitelj družinskega podjetja BIO-PHARMA d.o.o. je bil danes že pokojni oče, po izobrazbi farmacevt, zdravnik in politolog. Že od otroštva je bil v nenehnem stiku z naravo in z odraščanjem sta ga vse bolj in bolj zanimala lepota in moč narave, predvsem moč zdravilnih rastlin, v povezavi s težavami, boleznimi človeka. Z bratom sva vseskozi nenehno spremljala in bdela nad očetovim delom in tako se je dejansko sočasno sprejela odločitev, da l. 1991 odpremo družinsko podjetje.

HS> Kako to, da sta se odločila za to pot? Kdaj sta spoznala, kaj je vaše življenjsko poslanstvo? 
Gavrilovič> Z očetom sva bila izjemno povezana na način, da se je očetovska – sinovska ljubezen neprestano pretakala in rasla v povezavi z naravo. Od otroške igre na travnikih, gozdovih, rekah do vse bolj in bolj resnih pogovorov, neštetih, zakaj-ev saj je bil prava zakladnica znanja. S tem je narava postajala vse bolj in bolj del naju do trenutka oz. sprejema odločitve, da združimo svoja znanja in energijo v obliko in na način, ki jo danes s ponosom gledamo na številnih policah v lekarnah in specializiranih trgovinah.

HS> Kaj je vajin življenjski moto?
Gavrilovič> ŽIVETI Z NARAVO saj je človek del narave in svoje življenje tudi ovrednotiti zaradi dela in s proizvodi, ki izhajajo iz narave ter z njimi ohranjati največjo vrednoto, brez katere ni življenja t. j. ZDRAVJE.

HS> Vajini izdelki so plod razvoja. Kje črpata ideje za narejene produkte? Na kakšen način preizkusite učinkovitost vajinih proizvodov? 
Gavrilovič> V tem trenutku imamo 30 proizvodov iz skupine PREHRANSKIH DOPOLNIL in NEGOVALNIH PROIZVODOV (mazila, kreme, losjoni), ki so že v izhodišču bili razviti, da se med seboj dopolnjujejo in sodijo v kontekst zdravega načina življenja. Ideje za nove proizvode se dostikrat porajajo tudi pri naših zadovoljnih uporabnikih, ki nam izkazujejo zaupanje tudi v tej smeri. Tako pride do ideje in pobude, ki sledi poglobljena študija, izkušnje in posledično rojstvo novega proizvoda. Ko govorimo o učinkovitosti proizvoda, je treba vedeti, da je na trgu poplava proizvodov. Najino osnovno vodilo je opravičiti ZAUPANJE to pa pomeni izdelati samo eno in edino, KAKOVOSTEN in hkrati UČINKOVIT NARAVEN proizvod, brez STRANSKIH UČINKOV.

HS> Kaj pomeni za vaju naravno? 
Gavrilovič> NARAVNO za naju sočasno pomeni tudi KAKOVOSTNO, UČINKOVITO. Konkretno se vse skupaj začne pri izbiri ustrezne zdravilne rastline iz naravnega okolja, habitata, saj le avtohtone in doma ročno nabrane rastline posedujejo največjo vsebnost zdravilnih učinkovin pred rastlinami masovne plantažne pridelave, kjer se izkrivljajo zakoni narave v komercialne namene. Tako nabrane avtohtone rastline ne potrebujejo nobenih EKO, BIO certifikatov.

HS> Zakaj se ljudje odločajo za vajine proizvode?
Gavrilovič> Ljudje se odločajo na podlagi osebnih izkušenj in priporočil zadovoljnih strank, saj ZAUPANJE gradiva na kakovosti in zadovoljni uporabniki so najboljša reklama oz. potrditev najinega dela – poslanstva.

HS> Kaj za vaju pomeni biti zdrav? 
Gavrilovič> Biti zdrav oz. ZDRAVJE pomeni odsotnost bolezni predvsem pa zdrav način življenja, v katerega sodijo tudi naši proizvodi. ZDRAVJE oblikuje predvsem pozitiven način razmišljanja, način prehranjevanja in GIBANJE.

HS> Kaj bi svetovala ljudem, ki imajo težave s hemoroidi? 
Gavrilovič> HEMOROIDI so samo ena izmed neštetih težav, s katerimi nam telo sporoča določene nepravilnosti. Pomembna je seznanitev, kaj to je in zakaj prihaja do težav. Sledi odločitev vsakega posameznika, pri čemer skalpel ni nujna in trajna rešitev, saj se neprijetnost rada ponavlja. Treba je delati na vzroku in ne samo na simptomih in v ta namen sodita tudi dva naša preizkušena proizvoda Prehransko dopolnilo AJDE in mazilo VENIRA. Poudarit gre, da se mora posameznik tudi sam potruditi, saj najpogosteje prihaja do težav zaradi nezdravega življenjskega sloga. Prav je, da vsak od nas prevzame odgovornost za svoje zdravje.

HS> Vajina izdelka sta mazilo VENIRA in prehransko dopolnilo AJDA. Kakšna kombinacija teh dveh proizvodov je optimalna za lajšanje težav s hemoroidi in zakaj? 
Gavrilovič> Optimalno kombinacijo predstavljata Prehransko dopolnilo AJDE za uživanje in mazilo VENIRA s svojim blagodejnim delovanjem pri vzpostavljanju ravnovesja. Vzdrževanje zdravega življenjskega sloga, izbira ustreznega negovalnega proizvoda ob dejstvu, da je telo nagnjeno k samo-ozdravitvi, je izjemnega pomena, ko govorimo o HEMOROIDIH.

HS> Ali je to edino, kar lahko človek naredi, da omili bolečine? 
Gavrilovič> Omenili smo, da je prav, da se posameznik seznani, kaj so HEMOROIDI od vzroka do odprave. Težava, med katere sodi tudi bolečina ni nerešljiva in je dostikrat nepotrebna predvsem zaradi tega, ker se posameznik ni v zadostni meri pripravljen odreči nezdravim navadam, med katere zagotovo sodita nezdrava prehrana in nezadostno gibanje. Temu sledi seveda uživanje protibolečinskih tablet, da ne omenjamo stranskih učinkov in škodljivosti na dolgi rok oz. odlaganju takih zdravil v naravo saj so zelo toksična in strupena za okolje, kar neprestano poudarja tudi stroka sama. Slednja dejstva navajamo namenoma pri prevzemanju odgovornosti za svoje eno in edino zdravje!!

HS> Kako bi »prepričala« ljudi, ki ne verjamejo tem izdelkom? 
Gavrilovič> Beseda VERJETI je popolnoma odvečna, če hočete smešna. Zakaj? Si predstavljate toksično in strupeno zeleno mušnico ali pa morda volčjo češnjo in ne nazadnje pomladanski podlesek, ki ga ljudje dostikrat pomešajo s čemažem?!? Zastrupitev, ki je logična posledica razgradnje strupenih učinkovin resnično, nima nobene povezave, če verjamemo ali ne.

www.000webhost.com