14,98

Psylliox aktivne vlaknine na naraven način pripomorejo k lažjemu odvajanju blata in normalnemu delovanju debelega črevesja. Tako urejajo prebavo na naraven način.

Proizvajalec: ESI s.p.a.

ESI s.p.a.Zastopnik: Sanofarm d.o.o., Šmarska cesta 5c, 6000 Koper.

 

Kategorija:

Opis

PSYLLIOX aktivne vlaknine so naravno prehransko dopolnilo na osnovi vlaknine psiliuma in izvlečka slive. Vlaknine na naraven način urejajo prebavo, pripomorejo k lažjemu odvajanju blata, lažjemu prehajanju črevesne vsebine in posledično prispevajo k čiščenju debelega črevesja.

Priporoča se vsem, ki:

  • imajo težave z neurejeno prebavo,
  • imajo težave z zaprtostjo,
  • imajo težave z drisko,
  • želijo vzpostaviti normalno delovanje debelega črevesja.
  • želijo prebavi povrniti fiziološko ravnovesje,
  • imajo zdrav način prehranjevanja,
  • imajo težave s hemoroidi,
  • imajo občutljivo črevesje,
  • nosečnicam in doječim materam.
Izdelek Psylliox aktivne vlaknine ima visoko vsebnostjo sluzi, pridobljene z lupine semen indijskega trpotca. Vsebovane sluzi so kompleksni polisaharidi, ki sodijo med topne vlaknine. Glavna značilnost teh sluzi je zmožnost nabrekanja v stiku z vodo. Pri tem se jim teža poveča za 25-krat. Torej po zaužitju vlaknin z zadostno količino vode te nabreknejo in prispevajo k normalnemu fiziološkemu delovanju črevesja. Če smo zaprti, izdelek deluje odvajalno, če imamo drisko, naredi blato čvrstejše. Urejena in redna prebava je bistvenega pomena za dobro počutje in splošno zdravje.
Priporoča se 1 do 3 vrečke na dan na tešče ali 30 minut pred obrokom. Tako dobite idealen vnos vlaknin za zdravo prebavo. Priporoča se neprekinjena uporaba, saj ne povzroča odvisnosti. Navodila za uporabo: Vrečko stresite v kozarec z 200 ml navadne vode. Dobro premešajte in mešanico takoj spijete. Priporočljivo je, da takoj spijete še en kozarec vode ter čez dan pijete veliko vode (vsaj 2 litra). Opozorila: Priporočena dnevna količina se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelek hranite na suhem, pri sobni temperaturi.
Lupina indijskega trpotca (Plantago ovata), izvleček soka in kaše slive ter korenina rdeče pese. Vsebnost vlaknin na 1 vrečko Psylliox aktivne vlaknine (6 g) je 3,6 g.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Psylliox”
www.000webhost.com