DOSTAVA IN DOBAVNI ROK

V spletni trgovini se trudimo, da bi artikli, ki so bili naročeni v hemoroidistop spletni prodaji, kar se da hitro dosegli njihove naročnike. V kolikor so le ti na zalogi in so naročila opravljena do 12h jih pošljemo naprej še isti dan, kar pomeni, da jih prejmete na dom v roku 1 – 2 delovnih dni. Za dostavo uporabljamo Pošto Slovenije, kar pomeni, da Vam naročene artikle dostavi poštar na naslov prejemnika, ki ste ga navedli ob naročilu. Praviloma se dostave vršijo v dopoldanskih urah, v primeru, da pa paketa ne morete sprejeti, pa ga lahko prevzamete kasneje tudi na najbližji Pošti Slovenije.

Za izdelke, ki pa jih v določenem trenutku nimamo na zalogi, se dobavljivost vsekakor poveča. Izdelek bomo za vas takoj naročili pri naših dobaviteljih in vaše naročilo uredili takoj, ko izdelek prejmemo na zalogo.

V primeru, da je bilo naročenih več izdelkov in je kateri od teh na zalogi, drugi pa niso, se vrši delna dobava blaga (delno takoj, delno ko nam omogoča zaloga). Poštnina se v takem primeru zaračunava le enkrat (1x).

Znesek poštnine za naročila nižja od 50€ znaša 4,50 €, za naročila višja od 50€ je pošiljanje brezplačno. To so cene za dostavo v Sloveniji. Za mednarodne pošiljke je potrebno preveriti cene na Pošti Slovenije.

Dostava dopoldne – kamorkoli

Naš partner pakete dostavlja v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila. Preden je naročilo dokončno potrjeno in odpremljeno, nas lahko preko elektronske pošte ali telefona obvestite, da želite dostavo na drug naslov.

Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer v službo.

Če vas v času dostave ni na predivdenem mestu (podjetje, pisarna, itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje.

Če bo čakalna doba zelo dolga, vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali o ažurnih podatkih o predvideni dobavi; če se vmes kadarkoli naveličate čakanja, nam lahko to sporočte in artikel bomo odstranili iz naročila in dostavili ostale artikle ali pa naročilo stornirali.

Za vse dodatne informacije pošljite elektronsko pošto na info@hemoroidistop.si.

www.000webhost.com