ČEMU SLUŽI WC PRUČKA?

31.05.2016

Vaše stranišče verjetno ni opremljeno s kakšno posebno opremo – potrebujete le straniščno školjko ter umivalnik, morda še kakšno ogledalo in to je to. Gotovo pa ste že slišali, da si nekateri privoščijo še en kos opreme, namreč WC pručko. Kaj je to in zakaj tudi vam priporočamo uporabo takšne pručke, bomo predstavili v nadaljevanju.

Sodobno stranišče vsekakor predstavlja velik napredek v primerjavi s tistimi, ki so bila v uporabi skozi zgodovino. Nedvomno danes uživamo v večjem udobju in tudi v višjem higienskem standardu. Toda to je kar nekoliko zavajajoče – čeprav se zdi, da smo napredovali na vseh področjih, smo v enem zelo pomembnem oziru storili korak nazaj! Sodobne straniščne školjke v želji po zagotavljanju optimalnega udobja namreč zanemarjajo tisto, na kar bi morale še posebej paziti – zdravje.

Sodobne straniščne školjke niso najbolj posrečena rešitev, saj nas pri zdravju pustijo na cedilu. Gotovo ste tudi vi že vsaj slišali za hemoroide – zlato žilo in podobne težave. Seveda ne pomislite na to, da bi bil vzrok v straniščni školjki, a dejstvo je, da sodobna zasnova školjke res povzroča omenjene težave in druge preglavice. Straniščne školjke nas namreč pri izločanju silijo v nenaraven položaj, katerega naše telo ni vajeno. Skozi dolgo zgodovino razvoja človeka je izločanje potekalo v čepečem položaju, kateremu je prilagojen prebavni trakt, medtem ko je pot izločkov v sedečem položaju ovirana. Če želite tudi vi odpraviti težave s hemoroidi, trdim blatom ali podobnimi neprijetnostmi, vas bo gotovo zanimala elegantna rešitev, kateri se reče WC pručka.

Ta enostaven pripomoček je kot nalašč za tiste, ki želijo tudi na straniščni školjki kar najbolje poskrbeti za svoje zdravje. Pručka vam namreč omogoča, da se brez težav namestite v naravni položaj za odvajanje blata – s primerno privzdignjenimi nogami boste lahko uživali v udobju sodobne školjke, hkrati pa v naravnem položaju omogočili prost pretok vsebine svojega črevesja. To v končni fazi pomeni, da bo izločanje bistveno bolj zdravo, pa tudi bolj prijetno in učinkovito – še posebej, če se opremite s premišljeno zasnovano WC pručko, ki je posebej oblikovana za to vlogo. Takšen pripomoček namreč res zagotavlja optimalno namestitev na stranišču, s tem pa seveda lahko pričakujete najboljše možne rezultate za svoje zdravje.

WC pručka se vsekakor priporoča tistim, ki trpijo za različnimi težavami, med katerimi smo jih nekaj že omenili. Ni pa uporaba pručke omejena samo na te. Toplo vam priporočamo, da mislite tudi preventivno. Nikoli ni odveč poskrbeti za svoje zdravje, tudi, če se bodo koristi pokazale šele na dolgi rok, ne takoj. WC pručka bo prišla še kako prav vsakomur, ki se zaveda, da lahko z majhno spremembo močno izboljša svoje zdravje. Že enostavna ugotovitev »težko kakam!« naj zadostuje, da spoznate potrebo po naravnem in zdravem načinu izločanja blata. Dolgoročno boste s to odločitvijo nedvomno zadovoljni!

Post Comment

www.000webhost.com